Президентът на Русия Владимир Путин изнесе войнствена реч на Международния икономически

...
Президентът на Русия Владимир Путин изнесе войнствена реч на Международния икономически
Коментари Харесай

Във войнствена реч Путин заяви, че „нищо няма да остане същото“

Президентът на Русия Владимир Путин  изнесе войнствена тирада на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург в петък, в която съобщи, че съветската стопанска система е издържала на натиска на глобите, наложени от Запада след началото на интервенцията на Москва в Украйна, съобщи Ройтерс.

Путин упрекна Съединени американски щати, че се отнасят към други страни като към " колонии " и сподели, че мрачните прогнози за съветската стопанска система не са се сбъднали. В дългата си тирада, осъждаща Съединени американски щати и техните съдружници, Путин съобщи, че " нищо няма да остане същото в международната политика " . По неговите думи санкционния " блицкриг " против Москва в никакъв случай не е имал късмет да реализира триумф. Путин добави, че Европейски Съюз може би ще изгуби над 400 милиарда $ вследствие на глобите , които съгласно него ще обиден тези, които са ги наложили.

Руският президент също по този начин съобщи, че решението за започване на наричаната от Москва " специфична военна интервенция " в Украйна е било мъчно, само че належащо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР